Misteri i vdekjes/Daja i Florencit: Ja si mu vra nipi im

Bashkim Hasani, daja i Florenc Beqirit ishte sot në Tiranë për të protestuar për jetën e nipit të tij që vdiq në Francë. Bashkimi shprehet se nipin ia vranë për mungesë fondesh, për të paguar spitalin, ndërsa tregon detaje nga jeta e të ndierit. Ai shprehet në një intervistë për “Fax News” se nipi ishte një njeri i urtë dhe se kishte punuar që në moshë të vogël si lavazhier. Gjithashtu, Bashkimi bën me dije se prej dy vitesh 23-vjeçari kërkonte azil në Francë. Kliko nereklame per te pare videon.