Mami 33 vjece nga tirana sa te trash, ekish shoku i djalit tim.

Pershendetje jam eva 33 vjeqe nga tirana. Kam djalin ne shkoll te mesme , dhe kohene fundit sjell cuna te ndryshem.Nji dit erdh nji cun me djalin, shum kish qen simpatik dhe me trup te zhvilluar.Djalin e thiren ne tel , iku me tha do kethem menjiher ndersa atina cunit i servova nji kafe. Dhe duka ja servu kaffen , e provokova me gjoksin tim , shum u laga kur e pash se nder pantollat e tina filloj dicka mu rrit, cliko ne reklam per vazhdim.