Ja c”me beri gruja ne Zürich me zezakun….??

Quhem Destan nga Podujeva 31 vjeqar imartuar gati dy vite me nji shqiptare ne ch . Nji nat ne tel me mur nji shok dhe me pyeti se aekam gruan ne shpi. Ju pergjija i thash jo ka shku per nji ditlindje te nji shoqe – shqiptare. Ai ma ktheu shko mor se gruen eke ne disko disi mu duk se banes ame ra mbi kry dhe aj shoku erdh em mua mirpo me tha mos perdor se ti prishin letrat edhe keshtu u futm ne disko edhe moren nga nji pije, rrishim me nji qosh kur gruaja ikish mar pijet ne dore edhe vetme pinte kur mbas nji kpohe u afru te ajo nji zezak shum imadh..kliko ne reklam per vazhdim…..