E keni ditur kaq e thjeshtë paska qenë kjo! Zbulo me këtë mënyrë se kush të telefonon me privat |VIDEO|

Të gjithë bezdisemi nëse na telefonojnë pa numër.Dikush, i cili nuk ka as emër dhe as figurë, por që i bie telefonit tuaj dhe ju jeni në dilemë ta hapni apo të mos e hapni. Jeni i/e interesuar për t’i dhënë fund kësaj situate? Nëse po, atëherë kjo është mundësia juaj.Por si mund ta zbulojmë numrin e telefonit që na bezdis, në qoftë se ai del numër privat në ekranin tuaj.Ndiqni hapat… shiko videon e plote duke klikuar me poshte ne link: