Një nënë (Tregimi më prekës që do të lexoni)

Tre vite pas martesës mbeta shtatzanë dhe në vizitën time të katërt tek gjinekologia, më tha se fëmija mbart sindromën daun. Nëntë muajt e shtatzanisë kaluan si nëntë shekuj. Çdo mëngjes, mes meje dhe tim shoqi zhvillohej një luftë për ta abortuar fëmijën, luftë të cilën unë e zhvilloja çdo darkë me

Mos e humb shpresen, se e gjitha kjo do te kaloje!

Një ditë, mbreti urdhëron që të gjithë këshilltarët dhe oborrtarët e mençur të tij, të mblidhen në një takim urgjent. Me tu mbledhur të gjithë kokë më kokë në pritje të asaj që do u thoshte mbreti, lartmadhëria e tij u ngrit në këmbë nga froni ku qëndronte ulur dhe

Fshati

Fshati apo Katundi sipas fjalorit shpjegues të gjuhës së sotme Shqipe, është një qendër e vogël (ose më e madhe) banimi, ku njerëzit merren kryesisht me bujqësi dhe me blegtori ose qendër e vogël ku banojnë përkohësisht grupe njerëzish që kryejnë një veprimtari të caktuar. Tërësia e banorëve të kësaj qëndre njihen si

Për Nënat (Tregim i dhimbshëm, me fund të lumtur)

Pas 21 vitesh martesë gjeta një ndriçim të ri të dashurisë në zemrën time. Para një kohe fillova të dal me një grua tjetër dhe ky ishte edhe mendimi i gruas sime e cila një ditë më tha: “E di fare mirë sa e do ti atë.” Gruaja e cila dëshiroi gruaja

Dy burrat e semure ne spital

Dy burra, te dy shume te semure, ndanin nje dhome spitali. Njerit prej tyre i lejohej te ngrihej ndenjur ne krevat cdo dite nga 1 ore pasi kjo e ndihmonte ne pastrimin e mushkerive. Krevati i tij ishte afer dritares se vetme te dhomes. Burri tjeter duhej ta kalonte gjithe kohen shtrire per

Keshillat e babait.. :)

Babai, duke e ditur se djali i tij është tepër nervoz, i thotë: “Unë dua të jap një këshillë se si ta heqësh këtë ves.” – Merr një dërrasë dhe sa herë të nervozohesh me dikë, ta fyesh dhe ta ofendosh, ngul nga një gozhdë në te.” Djalit i pëlqeu këshilla e