Kush do më shumë seks – meshkujt apo femrat? Ja pergjigja e studimit

Rezultatet e hulumtimit të bërë në më shumë se pesë mijë të anketuar, kanë zbuluar që intimiteti seksual, afshi dhe shpeshtësia e seksit kanë tendencë oscilimi gjatë marrëdhënies afatgjatë. Më saktë, meshkujt kanë kërkuar më shumë seks sesa femrat. Rreth 30% e femrave të cilat nuk kanë fëmijë, kanë thënë

Unë 60 vjeç dhe kjo bimë kuroi trupin tim, më forcoi shikimin, hoqi yndyrën nga mëlçia dhe më pastroi plotësisht zorrën e trashë!

Të kujdesemi per shëndetin tone me shume se gjithçka tjetër është gjëja më e rëndësishme në jetën tonë.Me kalimin e kohës, shumë funksione të trupit përkeqësohen, gjë që rezulton me probleme të mëdha shëndetësore. Për shembull, nqs mëlçia apo zorra e trashë funksionon në mënyrë të parregullt mund të lejojë

Mos e hani domaten nëse vuani nga kjo sëmundje

Domatja është një ndër perimet më të pasura me vlera ushqyese. Nëse e konsumoni atë në formë të papërpunuar kryesisht, do të përfitoni shumë vitamina, minerale, fibra dhe antioksidantë. Por, domatja ka edhe anën e saj të errët, e cila shkakton efekte anësore në shëndet. Ja cilët janë efektet negative më të