Këta janë qentë e Sharrit/Dragashit që luftojnë fytafyt me ujq dhe arinj

Fermeri i njohur, Abir Doda (Duljmen, 1982) nga Restelica/ Dragashi në llogarinë e tij në facebook ka postuar “ushtrinë” e tij me superqent e bjeshkëve të Sharrit/ Dragash. Një racë e qenve kjo autoktone e krijuar në Ballkan, tepër e veçantë, aktualisht shumë e kërkuar nga pasionantët e qenve gjithandej

20 women who prove that Walmart in U.S. It’s more fun than Disneyland.

Many men dislike accompanying their partners to buy the warrant, as they consider it a 100% activity for women; However, for that very reason, they should attend all the markets and grocery stores in their community, as they are full of beautiful women who feel confident in doing their shopping. We