Nëna me dy jetimë jeton në skamje dhe pa shtëpi (FOTO+VIDEO)

Nëna po rrit dy fëmijë jetimë vetëm nga vitrat, ajo vetë ushqehet me bukën e katër ditëve që t’ua kursejë miellin fëmijëve të saj, shkruan sot Gazeta “Zëri” Dy fëmijë jetimë dhe nëna e tyre kanë mbetur pa shtëpi. Ata po jetojnë në kushte të rënda ekonomike pas vdekjes së kryefamiljarit,

Uragani në Harvey sjell krokodilët nëpër rrugët e Teksasit (VIDEO)

Sikur të mos kishte arsye të mjaftueshme për kujdesje , nga organizata për mjedisin jetësor paralajmërojnë se në zonat e përmbytura ka krokodilë- përcjell Fox News. Sikur të mos kishte arsye të mjaftueshme për kujdesje , nga organizata për mjedisin jetësor paralajmërojnë se në zonat e përmbytura ka krokodilë- përcjell

Krokodili mbërthen antilopën, gjesti human i hipopotamit

Kalimi i antilopave, zebrave, ipalave dhe shumë kafshëve të tjera barngrënëse nga njëra anë e lumit në tjetrën shkakton një kasaphanë të vërtetë dy herë në vit. Në lumë gjenden nofullat vdekjeprurëse të krokodilëve të mëdhenj të Afrikës së Jugut. Por, kjo antilopë i shpëtoi mrekullisht vdekjes për shkak të

“Luftë” me ariun për ushqimin (Video)

Një video tregon se si një ari i zi hyn në oborrin e një shtëpie për të marrë ushqim nga skara, ndërkohë që i zoti i shtëpisë i del përballë për të mos e lejuar. Ariu shikohet duke nuhatur dhe lëpirë biftekun që po piqet, kur burri me emrin Josh

Qëndroi në komë për 12 vjet, ja çfarë tregoi kur u zgjua

Martin Pistorious u rrit në Afrikë të Jugut me dy prindërit e tij, duke e kuptuar më pas se jeta e tij do të ndryshonte përgjithmonë. Kur ai ishte 12 vjeç, ai erdhi nga shkolla duke mos u ndjerë mirë. Të brengosur me gjendjen e tij, prindërit e dërguan në spital